DESPRE CLUB

Totul a pornit in primavara anului 2011, de la ideea de a aduce in Romania experienta expozitiilor feroviare modulare din vest, astfel promovand modelismul feroviar, alaturi de celelalte cluburi din tara. Pentru cine nu este familiarizat cu aceasta idee, o expozitie modulara presupune realizarea dupa un standard a mai multor mini-diorame, reprezentand o bucata de peisaj, de catre diferite cluburi/persoane, ce sunt puse cap la cap, alcatuind o diorama de dimensiune mare. O prezentare generala a acestui sistem gasiti aici . Modulele noastre sunt realizate la scara 1/87 (H0).

Clubul este in primul rand un loc unde pasionatii feroviar pot invata diverse lucruri legate de acest hobby si, mai ales, au ocazia sa aplice o multitudine de tehnici in timpul constructiei modulelor. De asemenea, membrii clubului au ocazia de a participa la expozitii nationale si internationale. Cand nu sunt expozitii, o parte dintre module sunt montate, ceea ce ne permite sa rulam garnituri de tren cu o lungime de pana la 2,5m. Astfel avem ocazia de a vedea in actiune diverse modele, mai noi sau mai vechi, si chiar unele prezentate in premiera.

Clubul Feroviar Bucuresti este deschis tuturor celor interesati de modelismul feroviar si elementelor conexe acestuia, indiferent de experienta lor.

Intalnirile au loc sambata, sediul fiind situat in sectorul 3, aproape de statia de metrou 1 Decembrie 1918. Pentru detalii legate de club si intalniri, puteti sa ne contactati pe adresa cfbuc[at]yahoo.com sau radu161[at]yahoo.com .

Suntem prezenti si pe facebook, pe pagina Clubului Feroviar Bucuresti .

Un comentariu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.